"Campus editie" oude schilderijen en toonaangevende economische en handel metrostations

"Campus editie" oude schilderijen en toonaangevende economische en handel metrostations

Originele titel: "Campus Edition" De oude schilderijen van het Economisch en Handel metrostation in de Subway Fangshan Line North Yanhe Economic and Trade Station, de muurschilderingen "schetst de Qingshi Campus" trekt passagiers aan om te stoppen met kijken. De reporter Raoqiang neemt het hout, Qi Shi en het GAO-torenpaviljoen ingebracht, de oude literati, Yashi en hedendaagse studenten zijn opgelucht. Onlangs opende de Subway Fairong North de proefoperatie, de "Overzicht van de geleerden" in het sub-economische en handelscentrale "schetsen de sjalotcampus" trekt vaak passagiers aan om te stoppen.

De samenstelling van dit kunstwerk is afgeleid van een van de top tien passage van beroemde schilderijen van China.

In deze lange scroll kwam het beeld van oude mensen uit de "Li Baixing" en "Liu Yuan Chao" en "Wenyuan-kaart" en andere historische meesterwerken, en het beeld van studenten met oude wijzen is dicht bij het echte leven, en de Tekens liggen in het huis lezen, dineren, sommige in het ziekenhuis, de gitaar, het uitzicht, de chat, en er is nog steeds een fiets, de longitudinale ruimte van het hele beeld breidt zich ook uit met de activiteiten van de personages. Er is ook een interactie van oude en moderne mensen, zoals studenten die voor de computer zitten, zittend op de computer, met een borstel in de oude man, en een kopje melkthee wordt geplaatst in de handen van studenten.

"De details van dit schilderij zijn te interessant, er zijn slechts een zwaar cultureel erfgoed, en er is een echt leven van studenten, het voelt dat oude mensen en onze afstand zo ver weg lijken te zijn." Een passagier zei tegen de verslaggever .

De Reporter Onlangs Ge?nterviewde Project Art Guidance, Professor Cui Donghui, vice-president van de architectuur School of Central Academy of Fine Arts, onthult het verhaal van deze "Campus-versie" oude schilderij in het geheim.

Hij introduceerde dat het kunstontwerpproces in het economische en handelsstation zes of zeven maanden heeft ervaren. Het ontwerpteam bestaat uit meer dan een dozijn leden, allemaal van de Centrale Academie voor Schone Kunsten en verschillende disciplines oversteken. "Onder hen" Sakays and Campus "is verantwoordelijk voor het cre?ren van leraren en studenten van de muurschilderingen. Aantal eenvoudige documenten worden afgerond.

"Gedurende vele jaren is CUI Donghui de onderzoeker en beoefenaars van het ontwerp van de stedelijk rail doorvoer.

Hij is van mening dat stedelijke spoorwegtransit meer gewone en meest handige forensgereedschappen is geworden in meer en meer steden. De ruimte is ook een culturele en artistieke fase die frequent in het openbaar is. "Het ontwerp van de spoorwegtransit is niet eenvoudige decoratie, maar door de uitdrukking van kunst. Laat mensen van verschillende plaatsen de stad begrijpen, de culturele kenmerken van de regio. Het ontwerp van het economische en handelscentrum van de metro is precies een culturele sfeer die vol is van menselijke gevoelens rond het station.

"(Reporter Wang Guangyan) (Editor: Meng Liyuan, Lu Wei) Delen Laat meer mensen aanbeveling lezen.